Scroll Top

Deň otvorených dverí 2017

Vôňa vianočného punču, oblátok či medovníčkov sa ťahala po celej Obchodnej akadémii sv. Tomáša Akvinského v Žiline a navodzovala príjemný pocit blížiacich sa vianočných sviatkov. V tejto radostnej atmosfére sa 5. decembra 2017 konal Deň otvorených dverí spojený s Vianočným rínkom.

Budúcich záujemcov o štúdium na OATE sprevádzali „vyškolené hostesky“ a ukázali im priestory a vybavenie školy. Vo vybraných učebniach si deviataci mohli overiť svoje vedomosti z minuloročných testov zo slovenského jazyka a literatúry, z anglického či nemeckého jazyka a z matematiky. Oboznámili sa tiež s učebnicami, s ktorými pracujú učitelia. Zastaviť sa mohli na chvíľu aj v srdci školy – v Kaplnke sv. Kataríny Sienskej. V jedálni ich čakalo slané prekvapenie v podobe syrových a tuniakových jednohubiek a sladké prekvapenie, ako napr. vanilkové rožteky, kokosová roláda, punčové rezy. A kto mal chuť, mohol si pochutnať na výbornom vianočnom punči.

Záujemcov o štúdium bolo naozaj dosť a všetci odchádzali spokojní s usmiatymi tvárami. A my veríme, že sa s nimi stretneme v budúcom školskom roku ako žiakmi prvého ročníka.

[envira-gallery id=”8873″]