Scroll Top

Žiaci a učitelia OATA na Kresťanskej konferencii pre podnikateľov v Nimnici

“Inovuj svoje srdce, inovuj svoj biznis.”

V tomto duchu znela konferencia pre podnikateľov v Nimnici. Celodenný program bol  naplnený prednáškami o inováciách v podnikaní, svedectvami podnikateľov, diskusiou a modlitbami.

Ján Košturiak (IPA Slovakia) prezentoval podnikateľské prostredie plné zmien a inovácií.

Marián Kolník (Franklin Covey) pútavo rozprával o originalite a jedinečnosti každého, kto sa otvorí vynaliezavosti Ducha Božieho, povolanie i biznis dostanú novú podobu.

Organizátorom konferencie bolo Spoločenstvo pri Dóme svätého Martina v Bratislave, ktorému patria nasledujúce riadky študentky: “Chceli by sme sa poďakovať  organizátorom, že nám umožnili zúčastniť sa na tejto konferencii. Prinieslo nám to veľa nových a podnetných poznatkov z oblasti podnikania a duchovného života s tým spojeného.”.

Veľmi príjemné bolo i stretnutie s podnikateľmi Petrom Pírošíkom a Tomášom Moravčíkom, ktorí sedeli pred rokmi v laviciach našej školy.

Študentky: Veronika Brusáková, Kristína Úradníková, Henrieta Obertová, Natália Juríčková
Učiteľky: Marta Taračová, Renáta Fogeltonová

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”10″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”0″ thumbnail_width=”240″ thumbnail_height=”160″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”30″ number_of_columns=”0″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”1″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Show slideshow]” template=”default” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]