Scroll Top

Peniaze, investovanie, financovanie

Hlavnou témou Kresťanskej konferencie pre podnikateľov 2023 boli peniaze, investovanie, financovanie. 💶💶💶Bez peňazí to jednoducho nejde. Sú krvou v tele každej firmy, základným ukazovateľom a tiež ovocím snaženia podnikateľov. Ako im rozumieť, využiť ich potenciál a múdro ich spravovať? Ako správne nastaviť hotovostné toky a včas zachytiť signály zvnútra firmy?

Najnovšie trendy v oblasti financií, ale i o overené pravidlá finančného riadenia a plánovania 📈📊 nám predstavili rečníci: Vladimír Maslák, Ján Košturiak, Juraj Habovštiak, Peter Halušťok, Radovan Ivanko.

Zaujali nás praktické workshopy: Denisa Zlevská: Seba/poznanie cez peniaze, Peter Halušťok, Radovan Ivanko: 1. Dlh pri podnikaní z Biblického hľadiska, ako z dlhu von / 2. Koľko je dosť? Ľubomír Klieštik: Ako ekonomiku používa väčšina a prečo je to problém? Jozef Kokoška: Well-being v práci.

Veľmi milé a potešujúce bolo stretnutie s bývalými absolventami OATA 🥰, ktorí sú podnikateľmi: Tomáš Moravčík s manželkou Slávkou a Peter Pirošík s manželkou Zuzkou prepojení spoločnou firmou Hakos s.r.o.

Michal zhodnotil: „Nimnicu vnímame veľmi pozitívne. Umožnilo nám to vidieť ekonomiku viac osobnejšie, ako z knihy a som vďačný za takúto skúsenosť.“

Juraj Kristián Juríček, Jakub Panák, Michal Zvara, Renáta Fogeltonová

#krestanskakonferenciaprepodnikatelov #peniaze #inspiraciekpodnikaniu #oatazilina #obchodnaakademia #obchodnáakadémia