Scroll Top

Radosť našich žiakov na Shakespear’s Day 2018

Úspechy našich študentov v súťaži Shakespeare´s Day 26. 4. 2018 sa uskutočnilo okresné kolo súťaže Shakespeare´s Day.

Po minuloročnom úspechu našich dievčat z II.A. sme sa tento rok zúčastnili takmer každej z vyhlásených kategórii. V konkurencii desiatich škôl žilinského okresu sme tento rok zožali viacero ocenení.

V kráľovskej disciplíne nás mimoriadne úspešne reprezentovala Henrieta Obertová z 2.A., ktorá získala 1. miesto s ukážkou Colored Water. Svojim prednesom očarila nielen porotu, ale i publikum.
V kategórii dramatizácia literárneho textu získala Natália Juríčková z 2. A. v silnej konkurencii 3.miesto so stand-up ukážkou Hands.

Svoje želiezko v ohni sme tento rok mali aj v kategórii interpretácia piesne, v ktorej si Ivana Podpleská z I.A. získala sympatie poroty nádhernou piesňou od Etta James At Last.

Naše výtvarné talenty obstáli taktiež pozoruhodne. Zúčastnili sa jej Šimon Halaj zo IV.B. v kategórii komix a prváčka Mária Gaňová so svojim plagátom Home Alone získala cenu diváka.

V príjemnom prostredí Stanice Záriečie sme tak strávili naozaj inšpiratívne predpoludnie plné
oduševnených vystúpení, krásneho slova, spevu, výtvarnej tvorivosti, skrátka prehliadku talentu a umeleckých zručností našich žiakov.

Vďaka patrí aj Súkromnej strednej umeleckej škole v Žiline, ktorá túto súťaž už tradične organizuje a podporuje tak myšlienku vzájomnej spolupráce a súťaživosti stredných škôl. Taktiež vyučujúcim angličtiny na našej škole za prípravu študentov a ich usmerňovaní.

Našim úspešným a talentovaným študentom ďakujeme za reprezentáciu školy a v budúcnosti želáme veľa úspechov.

PK cudzích jazykov

[envira-gallery id=”9947″]