Scroll Top

Stratégia alebo tragédia? Kresťanská konferencia pre podnikateľov.

Naša škola sa už niekoľko rokov zúčastňujú inšpiratívnej konferencie pre podnikateľov. Program konferencie sa začal modlitbou chvál so zoskupením Martindom Worship Nasledovali prednášky, ktorých obsahom  bol aktuálny čas plný výziev a zmien.

V programe vystúpili:

Ján Košturiak, zakladateľ Podnikateľskej univerzity, hovoril o tvorbe stratégie v turbulentnom svete.

Miroslav Očenáš, Kvety.sk,  vybudoval z malého zadlženého kvetinárstva internetový obchod.

Boris Gogola, pôsobí v oblasti online marketingu, ktorá je v dnešnej dobe kľúčová.

Marián Kolník predstavil stratégiu ako mosty, ktoré budujeme. Je dôležité stratégiu objavovať, nie ju vytvárať. Vtedy môžeme smerovať k úspechu. Nejde o to robiť, čo vieme, ale čo ľudia potrebujú. Kládol dôraz na vzťahy a kultúru tímu. “Stroje môžete riadiť, ľudí musíte inšpirovať a viesť,”

Na záver slúžil sv. omšu Vladimír Maslák z OZ Dobrý pastier

Postrehy našich študentov

Lucia Mazáková

“Na dnešnej konferencii sa mi páčila najviac časť ohľadom online marketingu, kde sa rozprávalo o priebehu marketingu, o tom ako začať, že sa netreba báť a treba skúšať nové príležitosti. Keď je vôľa a keď sa nám chce tak vieme dokázať veľké veci a nikdy sa nemáme báť posúvať svoje hranice. Tajomstvo úspechu je stratégia, ktorá ak nefunguje je zlá a je potrebné si zvoliť inú.”

Roman Dubnička

“Včerajšia konferencia sa mi veľmi páčila. Rečníci boli skvelí, priamy a otvorení. Najviac sa mi páčil rozhovor s pánom Borisom Gogolom o online marketingu.”

Na ďalšiu konferenciu sa tešia Marta Taračová a Renáta Fogeltonová